Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1023 від 15.07.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Презентація проєкту індустріального парку

Презентація проєкту індустріального парку

7 липня у міській раді відбулася презентація і обговорення щодо створення індустріального парку на території Рівненської територіальної громади компанією KSP Strategies.

Перспективний проєкт презентували радник комітету Верховної Ради з економічної політики Володимир Панченко та заступник голови Асоціації індустріальних парків Дмитро Хорішко.

–Створення індустріального парку матиме безліч переваг і дасть можливість Рівненській громаді вийти на економічно високий рівень. Серед переваг – створення нових робочих місць, додаткові надходження до бюджету, і головне – екологічна безпека, – зазначив міський голова Олександр Третяк.

Додаткова інформація:

Індустріальний парк або промисловий парк – територія, виділена при плануванні міста для промислового розвитку. Метою створення таких парків є забезпечення підприємств спільною розвиненою інфраструктурою та забезпечення контролю над виробництвом та впливом на довкілля. Порядок створення, діяльності індустріальних парків на території України регламентується законом України про «Індустріальні парки». Промислові парки зазвичай розташовуються на околицях міст або поза основними житловими районами міста, зазвичай забезпечується гарною транспортною доступністю, в тому числі автомобільним і залізничним транспортом.

15.07.2021



Рівне-Ракурс №10 від 15.07.2021p. 
На головну сторінку