Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1024 від 22.07.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Огіркове гаспачо

Огіркове гаспачо

На 4-6 порцій: 4 великих огірка, приблизно на 500г; 1 зубчик часнику; 2-3 пера зеленої цибулі; 1 ст.л. лимонного соку; 0,5 ч.л. цедри лимона; 500 мл кефіру (будь-якої жирності); 1 пучок шпинату; 1 ч.л. білого хріну; кріп, петрушка; мелений чорний перець.

Все настільки елементарно, що соромно писати: огірки чистимо від шкірки, всі інгредієнти крім кефіру складаємо в блендер і пробиваємо. Консистецію краще залишити неоднорідною, так буде смачніше. Виливаємо в тарілки і доливаємо кефіром так, щоб утворилися гарні розводи. Прикрашаємо свіжомеленим перцем і шматочком лимона. Можна прямо в тарілку додати кілька кубиків льоду.
22.07.2021



Рівне-Ракурс №10 від 22.07.2021p. 
На головну сторінку