Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1025 від 29.07.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Мафіни з цвітної капусти

Мафіни з цвітної капусти

На 3 порції: 400 г капусти; 1 яйце; 50 г твердого сиру; 100 мл ряженки; 2 ст.л. борошна; 0,5 ч.л.розпушувача; маленький пучок зеленої цибулі; зелень за смаком; сіль, перець.

Сиру капусту подрібнюємо в блендері до стану зерен дрібного кус-куса, додаємо натертий сир, яйце, подрбінену зелень, сіль, перець, розмішуємо. Додаємо ряженку, просіюємо борошно з розпушувачем, ще раз вимішуємо і рокладаємо по формочкам. Випікаємо при 180С 20-25 хвилин до золотистого кольору. Виймаємо мафіни, даємо охолонути хвилин 7-10 і виймаємо з форм. Подавати можна як холодними, так і теплими, найкраще смакуємо з йогуртовим соусом – йогурт змішуємо з подрібненим часником, кропом та копченою паприкою, додати трішки солі, все перемішати.
29.07.2021



Рівне-Ракурс №10 від 29.07.2021p. 
На головну сторінку