№1027 від 11.08.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Тісто для дерунів, яке не темніє – мрія багатьох господинь! Давайте дізнаємося, що потрібно робити, щоб картопля для дерунів не темніла.
• Також в деруни можна додати натерту на тертці сиру цибулину. Цибуля перешкоджає потемнінню картоплі і надає страві легкість і аромат.
• Щоб сира терта картопля не потемніла, можна влити в неї трохи гарячого молока.
• У приготуванні апетитних, рум’яних дерунів головне не зволікати! Натерту картоплю необхідно віджати, змішати з іншими інгредієнтами і швиденько обсмажити, адже картопля від взаємодії з повітрям окислюється і неминуче темніє.
• А ще можна використовувати не терку, а кухонний комбайн. Тоді картопля не встигне потемніти.
11.08.2021 |
Рівне-Ракурс №10 від 11.08.2021p. На головну сторінку |