№1029 від 19.08.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Знадобиться приблизно 10 хвилин.
Для розморожування шматка м’яса, тільки що вийнятого з морозильної камери, буде потрібно всього три речі: вода, широка ємність (цілком підійде каструля) і цукор.
Для початку слід нагріти близько півтора літра води до 40 градусів. Для визначення ступеня нагріву можна використовувати спеціальний термометр або помацати рідину пальцем: вона повинна бути трохи тепліша температури тіла.
Коли вода нагріється, додайте в неї три столові ложки цукрового піску і ретельно розмішайте до повного його розчинення.
Залишилося помістити м’ясо в підсолоджену воду і залишити його приблизно на десять хвилин. Після закінчення цього часу м’ясо слід вийняти з рідини, обсушити паперовими рушниками і можна починати його готувати будь-яким способом.
Цукор в теплій воді прискорює процес розморожування м’яса. А ще надає йому пікантний смак.
19.08.2021 |
Рівне-Ракурс №10 від 19.08.2021p. На головну сторінку |