№1030 від 26.08.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На форму 22см: Тісто: 350 г борошна; 30 г какао; 150 г цукру; 70 г меду; 100 г вершкового масла; 2 яйця; 5 г соди; 5 г розпушувача.
Крем:
500 мл молока;
3 яйця;
40 г крохмалю;
150 г цукру;
150 г вершкового масла;
100 г чорного шоколаду;
ваніль за смаком.
Молоко доводимо до кипіння. В мисці змішуємо яйця, цукор, ваніль, крохмаль, перемішуємо, додаємо трохи киплячого молока, перемішати. Суміш вертаємо в каструльку з молоком і, постійно помішуючи варимо до консистенції сметани, знімаємо з вогню. Шоколад розтоплюємо на водяній бані і додаємо до крему. Охолоджуємо крем до кімнатної температури. М’яке масло починаємо збивати міксером до пишної маси, поступово додаючи заварний крем.
Перемазуємо всі коржі кремом, загортаємо торт в плівку і залишаємо в холодильнику на 10-12 годин. Тоді плівку знімаємо, прикрашаємо торт і можна подавати.
26.08.2021 |
Рівне-Ракурс №10 від 26.08.2021p. На головну сторінку |