Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1031 від 02.09.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Сливовий пиріг з шоколадом та фундуком

Сливовий пиріг з шоколадом та фундуком

На форму 24 см: 4 яйця; 180 г цукру; 240 г борошна; 1 ч.л. розпушувача; 230 г масла кімнатної температури; 100 г фундука; 100 г шоколадних крихт; сливи без кісточок.

Масло збити з цукром до пухкого стану, по одному додаючи яйця, збиваємо до однорідності. Просіюємо борошно з розпушувачем, перемішуємо, додаємо шоколад. Викладаємо тісто в форму, поверх тіста розподіляємо половинки слив, а поверх слив присипаємо подрібненим фундуком. Випікаємо при 170С 35-40 хвилин, до проби на суху паличку.
02.09.2021



Рівне-Ракурс №10 від 02.09.2021p. 
На головну сторінку