Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1032 від 09.09.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Фальшиві гриби – готуємо баклажани

Фальшиві гриби – готуємо баклажани

На 4 порції: 4 баклажана; 2 яйця сирі; 1 велика цибулина; 1 зубчик часнику; 1 лавровий листочок; сіль, перець; петрушка.

Баклажани чистимо від шкірки, ріжемо кубиками, викладаємо в миску, вбиваємо яйця, все ретельно перемішуємо, щоб яйця огорнули кожен кубик баклажану, залишаємо на 30 хвилин. Цибулину обсмажуємо до золотистого кольору. Баклажани обсмажуємо до готовності на окремій сковорідці, додаємо цибулю, подрібнений часник, сіль, перець, лавровий листок, подрібнену петрушку і просмажуємо ще хвилин 5, щоб всі аромати і смаки передружилися. Смакує як в гарячому, так і в холодному вигляді.
09.09.2021



Рівне-Ракурс №10 від 09.09.2021p. 
На головну сторінку