№1032 від 09.09.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Часто буває: купили хурму, а вона терпка, або ківі чи авокадо виявилося недозрілим і твердим. Та є спосіб, як зробити ці плоди м’якими і смачними. Без заморожування!
Та є перевірений спосіб, як зробити терпку хурму солодкою без заморожування. До речі, так само можна допомогти дозріти твердим ківі та авокадо. І навіть недозрілим помідорам!
Потрібно взяти хурму, ківі або авокадо, скласти у темний пакет і покласти туди ж яблука. Щільно зав’язати краї і зашити при кімнатній температурі на днів три-п’ять. На один кілограм хурми потрібно приблизно три яблучка.
Річ у тому, що яблука виділяють етилен, який пришвидшує дозрівання інших плодів. Через кілька днів смак хурми вас просто здивує – вона буде м’якою і солодкою. І на вигляд вона буде красивою, не те що після розморожування.
09.09.2021 |
Рівне-Ракурс №10 від 09.09.2021p. На головну сторінку |