Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1032 від 09.09.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс мандрівника

Сімейний відпочинок у Карпатах з церквою «Христос є відповідь»

Сімейний відпочинок у Карпатах з церквою «Христос є відповідь»

Нещодавно 70 чоловік стали учасниками п’ятиденного табору відпочинку в мальовничих горах. Це 26-а поїздка, яку організувала церква «Христос є відповідь» за час своєї діяльності. В подорож вирушили сім’ї з Рівного, декілька представників Харківщини, Чернівеччини та діти-сироти, яким громада оплатила відпочинок. «Моя мрія здійснилась – я потрапила в Карпати. Це захоплююче, природа, екскурсії, в мене з’явилося багато нових друзів», - Вознюк Лариса, медсестра.

Початок і головна локація екскурсії – Яремче, потім – насичена програма: відвідування Буковелю, Парку Динозаврів та перевернутого будинку; відпочинок на водоспаді Пробій, поїздка в Ворохту та подорож Стежками Довбуша, де кожен міг поласувати чорницями, ожиною та малиною, зібраними власноруч.

Родзинкою на торті стало підкорення найвищої точки українських Карпат – г. Говерли. І поки частина мандрівників насолоджувалася безкрайніми пейзажами, інші учасники табору на джипах поїхали підкорювати г. Рокиту. «Я в Карпатах вже четвертий раз, але чим далі, тим цікавіше і цікавіше. Цього разу були захоплюючі екскурсії і зібрання», – Дибяк Ілля, 12 років.

Щодня проводились загальні заходи – зібрання зі співами, молитвами, відеороликами та свідченнями про те, як Бог змінює життя людей, втручається у різні складні обставини. Цікаві біблійні теми про події минулого, теперішнього і майбутнього, про окультизм і спасіння від гріха не залишили нікого байдужим. Божа благодать наповнювала серця присутніх миром та радістю. «Відпочиває душа, емоції зашкалюють – ми з дітьми тут вперше. Весь колектив, що сюди приїхав – на одному позитиві», – Цапок Валерій, поліцейський.

Учасники ділились на три групи: діти, молодь та сімейні. Для дітей була організована недільна школа, для молоді – молодіжне спілкування. А сімейні люди обговорювали роль чоловіка та дружини в сім’ї згідно Біблії. Особливу увагу звертали на наступні питання: що робити, коли чоловік відмовляється виконувати роль священника в домі? Що робити, коли чоловік не хоче виконувати свої домашні обов’язки? Жінок було більше, ніж чоловіків, тому більшість присутніх цікавили саме ці запитання. «В нашій групі було дуже багато підлітків. Так важливо направити молодь в правильне русло, і церква допомогла в цьому. А також дала можливість побачити неймовірну красу нашої України», – Кондратюк Рита, медичний реєстратор. Конкурси з призами, загальнотабірна вікторина, пікніки, ігри на відкритому повітрі – враження прекрасні, а гарні фото холодними зимовими вечорами будуть нагадувати про це. Багато людей в Карпатах вперше, тому їхні емоції найяскравіші. Команда дякує Богу за можливість відпочивати, за нові знайомства і найкращу погоду для екскурсій.

09.09.2021



Рівне-Ракурс №10 від 09.09.2021p. 
На головну сторінку