Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1033 від 17.09.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Сливовий джем з прянощами

Сливовий джем з прянощами

1 кг слив; 800 г цукру; 1 лайм; 1 зірочка бадьяну; 1 палочка кориці; 2-3 зернятка кардамону.

Сливи миємо, сушимо, звільняємо від кісточок, викладаємо в каструлю і засипаємо цукром, залишаємо на ніч.

Зранку довели сливи в сиропі до кипіння, знімаємо пінку! Додаємо спеції і варимо на маленькому вогні хвилин 30, постійно помішуючи. Дивимося консистенцію джему, якщо густина влаштовує, то закінчуємо варку. Вливаємо сік лайма і додаємо цедру, перемішуємо, тримаємо ще 5 хвилин і знімаємо. Розкладаємо в стерильні банки і закриваємо кришками, даємо повністю охолонути.

17.09.2021



Рівне-Ракурс №10 від 17.09.2021p. 
На головну сторінку