№1033 від 17.09.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
1 кг слив; 800 г цукру; 1 лайм; 1 зірочка бадьяну; 1 палочка кориці; 2-3 зернятка кардамону.
Зранку довели сливи в сиропі до кипіння, знімаємо пінку! Додаємо спеції і варимо на маленькому вогні хвилин 30, постійно помішуючи. Дивимося консистенцію джему, якщо густина влаштовує, то закінчуємо варку. Вливаємо сік лайма і додаємо цедру, перемішуємо, тримаємо ще 5 хвилин і знімаємо. Розкладаємо в стерильні банки і закриваємо кришками, даємо повністю охолонути.
17.09.2021 |
Рівне-Ракурс №10 від 17.09.2021p. На головну сторінку |