№1033 від 17.09.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Дієтолог Антьє Гал перерахував продукти, які слід вживати не розігріваючи.
Річ у тім, що у холодному вигляді крохмаль у такій їжі засвоюється так само, як і клітковина. У цьому випадку користь виявляється не лише для мікрофлори кишківника, а й для регулювання рівня цукру у крові.
«Коли продукти стають холодними, крохмаль, що міститься у них, переробляється як продукт розкладання. Це позитивно впливає на кишкову флору, регулює рівень цукру у крові і навіть може допомогти вам схуднути», – говорить Антьє Гал.
Крім того, за словами експерта повторний розігрів згубно позначається на корисному крохмалі, що містяться у таких продуктах.
17.09.2021 |
Рівне-Ракурс №10 від 17.09.2021p. На головну сторінку |