Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1034 від 23.09.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Олімпійський урок для студентської молоді

Олімпійський урок для студентської молоді

З нагоди Міжнародного дня студентського спорту та в рамках Європейського тижня спорту #BeActive у рівненському міському парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка був проведений Олімпійський урок, учасниками якого стала студентська молодь Рівного.

Захід розпочався з привітань начальника Рівненського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександра Алексійчука та голови Відділення НОК України в Рівненській області, директора комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Миколи Петренчука.

Далі програма заходу продовжилась динамічною розминкою, яку провели студенти РДГУ під керівництвом Ілони Панчук, викладачки кафедри теорії і практики фізичної культури і спорту. Потім всіх учасників Олімпійського уроку запросили до масового забігу алеями парку та спортивних конкурсів, які для них провели співорганізатори заходу – працівники КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Юнаки та дівчата мали можливість випробувати себе у влучності накидання кілець на конуси, набивання тенісного м’яча, вправності обертання гімнастичних обручів та стрибків через скакалку.

На згадку про Олімпійський урок всі учасники та переможці отримали сувеніри від НОК України та регіонального відділення.

23.09.2021



Рівне-Ракурс №10 від 23.09.2021p. 
На головну сторінку