Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1036 від 08.10.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Вершкові булочки

500 г борошна в/г; 230 г води; 1 яйце; 40 г вершкового масла кімнатної температури; 30 г цукру; 25 г сухого молока; 10 г солі; 25 г дріжджів пресованих.

Змішати всі інгредієнти і вимісити тісто до гладкого стану. Залишаємо на 1 годину відпочити. Поділити тісто на шматочки по 65-70 гр., округлити і вкласти в змащену маслом форму, щоб бічні сторони булочок майже торкалися одне одного. Під час випічки вони з’єднаються і при цьому буде мінімальна кількість скоринки.

Залишаємо на повну розстойку, це займає близько години-півтори при 20оС.

Перед посадкою в духовку змастити розтопленим вершковим маслом, випікаємо при 205оС протягом 15-18 хвилин, після духовки відразу знову змастити розтопленим вершковим маслом, залишити охолоджуватися.

08.10.2021







Рівне-Ракурс №10 від 08.10.2021p. 
На головну сторінку