![]() |
№1036 від 08.10.2021p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Чим небезпечна фольга?
Фольга не захищає їжу від доступу повітря. Цей матеріал не є герметичним, він лише запобігає завітрюванню продуктів. Якщо ви загорнули їжу у фольгу, то у їжі можуть розмножуватися бактерії. Цей метод зберігання ненадійний і може призвести до харчового отруєння.
Якщо ви зберігаєте у фользі сиру рибу або м’ясо, то це особливо небезпечно. Адже ці продукти належать до тих, що швидко псуються й у них швидко з’являються мікроби.
08.10.2021 |
Рівне-Ракурс №1036 від 08.10.2021p. На головну сторінку |