Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1036 від 08.10.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Пекельна гонка» пройшла на Рівненщині

«Пекельна гонка» пройшла на Рівненщині

Туристичні змагання з пішохідного туризму зібрали прихильників активного відпочинку з 9 областей України.

Вже втретє, на території м.Острога та його околиць відбулися змагання, під назвою «Пригодницькі перегони «Острог трайл» – «Пекельна гонка». З 1 по 3 жовтня учасники мали змогу перевірити свою витривалість та вміння з орієнтування у командних перегонах.

Змагання проводилися у чотирьох заліках. За маршрутом протяжністю: близько 50 кілометрів, біля 20 кілометрів для дорослих і юніорів та сімейний маршрут 10+ кілометрів. До слова, останній маршрут вперше додали цього року. До участі в ньому зареєструвалися 6 родин.

Контрольний час в І заліку становив 24 години, в ІІ заліку – 15 годин. В результаті – перше місце в категорії 20+, як і 2020 року здобула команда «Патруль» з міста Луцька, 50+ – команда CityRun з Рівного. В юніорському заліку перемогла команда «ОблСюТур» з міста Рівного, а в сімейному – «Галопом по болотам» з міста Острога. Переможці повезли по домівкам оригінальні кубки, медалі та призи. Решта учасників отримали в подарунок пам’ятні сувеніри – «бафи» та значки.

«Приємно, що географія учасників змагань щороку збільшується. Їхня основна мета – популяризувати здоровий спосіб життя. Цьогоріч у змаганнях взяли участь 42 команди із 9 областей України – Рівненської, Хмельницької, Харківської, Волинської, Вінницької, Запорізької, Тернопільської, Львівської області та м. Києва. Загалом 122 учасники, 15 гостей. Найбільше команд представили м.Рівне – 15 та Острозька ТГ – 4», – розповідає начальник управління Департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської ОДА Віталій Ліпський.

До слова, головними організаторами змагань є: Громадська організація Фонд молодіжних ініціатив «Крила» за підтримки Департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської обласної державної адміністрації та управління освіти, молоді та спорту виконкому Острозької міської ради та низки місцевих меценатів.

08.10.2021



Рівне-Ракурс №10 від 08.10.2021p. 
На головну сторінку