Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1037 від 13.10.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Салат з баклажанів в китайському стилі

Салат з баклажанів в китайському стилі

2 баклажана; 2 помідора; 1 невеличка цибулина; 50 г фети; 2 зубчики часнику; 2 ст.л. соусу теріякі; 1 ст.л. оцту; 1 ст.л. цукру; 1 ст.л. кунжутної олії (або оливкової); сіль, перець; кунжут.

Баклажани ріжемо кільцями, солимо і залишаємо на 20-30 хвилин, щоб вийшла гіркота, далі промиваємо і просушуємо. Обсмажуємо до готовності, можна на сухій сковорідці, можна в олії. Готові баклажани викладаємо в миску, додаємо теріякі, подрібнений часник, перемішуємо і залишаємо на годину промаринуватися. Цибулю нарізаємо півкільцями, перетираємо з цукром, додаємо оцет і теж залишаємо промаринуватися. Томати ріжемо шматочками, додаємо до баклажанів в маринаді, відтискаємо цибулю, теж додаємо до овочів, розкришуємо фету, заправляємо олією і присипаємо кунжутом.
13.10.2021



Рівне-Ракурс №10 від 13.10.2021p. 
На головну сторінку