Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1038 від 21.10.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Паштет-рієт з грибів

Паштет-рієт з грибів

500 г шампіньойнів; 2 середні цибулини; 100 г вершкового масла; 1 ч.л.грибного порошку (лісові сушені гриби подрібнені до стану пудри); 1 гілочка тим’яну; кілька гілочок петрушки; 50мл білого вина; 1 зубчик часнику; сіль, перець за смаком.

Розтоплюємо масло на сковорідці, обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, викладаємо порізані гриби, обсмажуємо до тих пір, поки з грибів не випарується вся рідина, і вони набудуть золотистого кольору. Солимо, перчимо, додаємо подрібнену зелень, грибний порошок і вино, тушкуємо до повного випарення алкоголю, додаємо подрібнений часник і тримаємо на вогні ще хвилин 5. Готову суміш пробиваємо блендером, але не до однорідного стану. Викладаємо в банку, охолоджуємо і можна подавати на підсмажених тостах, варених яйцях, або як додаток до скремблу, несолодкої вівсянки.
21.10.2021



Рівне-Ракурс №10 від 21.10.2021p. 
На головну сторінку