Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1038 від 21.10.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід «Challenge Fest 2021» у Рівному

Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід «Challenge Fest 2021» у Рівному

Це було круто! Саме так можна сказати про подію, яка відбулася в Рівному на території парку історичних реконструкцій «Оствиця». Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід «Challenge Fest 2021» зібрав школярів з дванадцяти територіальних громад Рівненської області, які представляли двадцять шкіл та учні шкіл м. Рівне.

Метою проведення Заходу є формування здорового способу життя та популяризація нових та цікавих видів рухової активності, таких як Cool Games та Cool Race. А ще, представники команд мали можливість проявити свої вміння на таких локаціях як віндсерфінг, козацький двобій, тхеквондо, крос фіт, метання списа та каменів, веслування на байдарках та каное, бадмінтон, стрільба з лука, симулятор польотів (VR), плавання на стародавніх човнах.

Центральним місцем проведення Заходу цього разу було визначено саме Рівне!

Завітали на свято голова КФВС МОН України Вадим Стеценко, заступник міністра освіти і науки України Артур Селецький, заступник голови Рівненської ОДА Сергій Гемберг та мер Рівного Олександр Третяк.

Голова Комітету з фізичного виховання та спорту Вадим Стеценко зазначив: «Саме сьогодні рухові активності проходять у всіх регіонах нашої країни, тому я вітаю не лише Рівне, а й усю Україну. Я радий, що саме Рівне стало господарем цьогорічного «Challenge Fest», адже ми маємо таких чудових учасників і таку мальовничу локацію. Бажаю вам насолодитися драйвовою атмосферою цього фестивалю, здоров’я та перемог». Саме цим фестивалем в Україні стартує новий спортивний сезон 2021/2022 навчального року серед учнівської молоді.

Учасниками Заходу стали й школярі Рівненського НВК «Колегіум»: Кручок Назар, Зінчук Сергій, Дмитрук Поліна, Фурса Ангеліна, Дмитрук Вадим, Матусевич Володимир, Ярощук Катерина, Карпенко Мар’яна, Дмитрук Євгеній, Бондарчук Максим, Палівода Діана, Дишкант Олександра, Никитюк Станіслав, Цегельник Тетяна (керівники Олег Левенець та Сергій Примак), які разом з однолітками Крупецького ліцею (керівник Микола Пагуба), демонстрували свої вміння та навички на локації Cool Games.

Гарна сонячна погода, спортивні подарунки від Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України кожному учаснику, різноманітність рухової діяльності – забезпечили школярам чудовий настрій на весь день!

Організаторами Заходу стали Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Українська федерація учнівського спорту. Організатори в місті Рівне – Рівненське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за сприяння департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації.

21.10.2021



Рівне-Ракурс №10 від 21.10.2021p. 
На головну сторінку