№1039 від 28.10.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 6-8 порцій: м’ясо –300 г; капуста свіжа –250 г; капуста квашена –300 г; морква 1шт.; вода –150-200 мл.; олія –30 мл.; цибуля-1 шт.; сіль, перець за смаком. Для тіста: борошно –140 г; кефір –100 мл.; олія –1 ст.л.; дріжджі сухі –0,5 ч.л.; цукор –0,5 ч.л.; сіль –0,5ч.л.; часник –3 зуб.; кріп –2-3 гілочки.
М’ясо ріжемо кубиками, цибулю чверть кільцями, моркву натерти на тертці. Свіжу капусту шаткуємо соломкою. В каструлі розігріваємо олію і кладемо м’ясо. Додаємо цибулю до м’яса і смажимо ще хвилини 2, додаємо моркву, смажимо ще хвилини 2. Солимо, перчимо за смаком і додаємо квашену капусту. Смажимо на середньому вогні 10 хвилин, періодично помішуючи. Тепер додаємо свіжу капусту і смажимо ще хвилин 5, як капуста зменшиться в розмірі, вливаємо воду і залишаємо тушкуватися на середньому вогні хвилин 10-15.
За цей час займемося тістом. Тісто обминаємо і розгортаємо в пласт, товщиною приблизно 5-7 мм. Змащуємо олією і загортаємо рулетом. Розрізаємо на шайбочки. Капусту утрамбовуємо, за потреби додаємо ще води (щоб покривала капусту на 1 см), кладемо пампушки і закриваємо щільно кришкою. Тушкуємо хвилин 40 хвилин. Знімаємо обережно кришку і змащуємо штрудлики зеленню з часником
28.10.2021 |
Рівне-Ракурс №10 від 28.10.2021p. На головну сторінку |