Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1040 від 04.11.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Сергій Кондрачук: «Надихає, коли бачиш, що дитячий футбол розвивається»

Сергій Кондрачук: «Надихає, коли бачиш, що дитячий футбол розвивається»

Голова обласної ради Сергій Кондрачук на запрошення голови Рівненської обласної асоціації футболу Олексія Хахльова та виконавчого директора асоціації Олега Кучера відвідав традиційний футбольний турнір «Кубок Єврошпон-Смига 2021», який нині стартував у Смизі.

У турнірі змагається широке представництво учасників: у ньому грають команди з Тернополя, Луцька, Хмельницького, Івано-Франківська та ін. Змагання триватимуть до 31 жовтня.

Сергій Кондрачук привітав учасників турніру, побажавши гарних вражень від змагань та подальших футбольних успіхів. Також голова обласної ради вручив Почесну грамоту обласної ради за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту на Рівненщині, високі спортивні досягнення футбольного клубу президенту ФК «Єврошпон-Смига» Василю Антонюку.

Побував Сергій Кондрачук і на матчі чемпіонату Рівненської області з футболу «Я – патріот» 2021 року U13, у якому також змагається широке представництво команд з різних куточків Рівненщини. Голова облради вручив Почесну грамоту обласної ради тренеру-викладачу з футболу Здолбунівської дитячо-юнацької спортивної школи Олександру Соборському, вихованці якого беруть участь у змаганнях.

– Надихає, коли бачиш, що дитячий футбол розвивається, що його «рухають» справжні ентузіасти своєї справи. Тренери запевняють, що в українського футболу – велике майбутнє, і їхні вихованці своєю майстерністю це доводять. Впевнений, що у цьому вони не помиляються! – зазначив Сергій Кондарчук.

04.11.2021



Рівне-Ракурс №10 від 04.11.2021p. 
На головну сторінку