Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1042 від 18.11.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Вчергове викрав авто та вдарив поліцейського

Вчергове викрав авто та вдарив поліцейського

Тепер 19-річному жителю обласного центру «світить» від п’яти до восьми років ув’язнення. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру одразу за двома статтями КК України.

Близько 23 години 15 листопада до поліції надійшло повідомлення 22-річного рівнянина, що невідома особа викрала належний йому автомобіль «ВАЗ-21063», припаркований біля будинку на вулиці Гетьмана Полуботка.

Орієнтування на розшук транспортного засобу негайно отримали усі екіпажі та працівники груп реагування патрульної поліції. Вказане авто виявили патрульні на вулиці Шевченка в обласному центрі.

Під час спілкування із 19-річним водієм, жителем Рівного, та 17-річним пасажиром із Здовбиці, поліцейські виявили, що обоє за зовнішніми ознаками перебувають у стані сп’яніння. Крім того, вони не могли конкретно пояснити, кому належить легковик і де вони його взяли.

Як з’ясува­лося, керму­вальник уже потрапляв у поле зору правоохоронців, а нині відбуває покарання із випробуванням (перебуває на іспитовому терміні) за вчинення угону. Для документування вчинених кримінальних правопорушень на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Під час з’ясування усіх обставин, 19-річний парубок почав нецензурно лаятися на адресу поліцейських та шарпати їх за одяг, а одному із них завдав удар по голові.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно, за частиною 2 статті 289 та за фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень за частиною 2 статті 345 КК України слідчі Рівненського районного управління поліції розпочали досудові розслідування. Відповідно до огляду у медзакладі житель обласного центру перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у скоєних злочинах і обрання запобіжного заходу.

18.11.2021



Рівне-Ракурс №10 від 18.11.2021p. 
На головну сторінку