№1043 від 25.11.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 4 порції: скумбрія заморожена – 2 шт.; часник – 3 зубчики; лимон – 1 шт.; олія – 2 ст.л.; цибуля – 1 шт.; томати очищені у власному соку – 1 банка (400 г); сухе біле вино – 100 мл; оливки – 150 г; сіль перець за смаком; цукор – 1 ч.л.; петрушка – кілька гілочок.
Розігріти сковороду, налити трохи олії, викласти нарізану цибулю і обсмажити 3 хвилини на середньому вогні, помішуючи. Додати томати разом із соком, вино, перемішати і готувати 10 хвилин на середньому вогні. Додати оливки, перець і сіль, перемішати і готувати ще хвилин 5-10. Нарізати петрушку, додати в соус, покласти цукор, перемішати і зняти з вогню.
Розігріти духовку до 180оС. Викласти шматочки скумбрії у форму для запікання, полити соусом, покласти поруч із рибою кілька скибочок лимона і запікати в розігрітій до 180оС духовці ~20-25 хвилин.
25.11.2021 |
Рівне-Ракурс №10 від 25.11.2021p. На головну сторінку |