Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1043 від 25.11.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Старт нового сезону «Сімейних перегонів» на Рівненщині

Старт нового сезону «Сімейних перегонів» на Рівненщині

Цими днями 17 активних та спортивних сімей, представники всіх районів Рівненщини, змагались за перемогу у І турі дванадцятого сезону обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Здорова Україна». Він мав відбутися в кожному районі області. Але із запровадженням у нас «червоної зони» формат змагань змінився на дистанційний.

Команди-учасниці, у складі 2-х дітей та 2-х дорослих, знімали відео з виконанням трьох спортивних естафет: «Скакалка», «Обруч» та «Прес». Завдання естафет були знайомі та доступні всім, але піднятись на найвищі щаблі турнірної таблиці з найкращим часом та без штрафних секунд зуміли найбільш досвідчені та підготовлені команди.

Отож, оголошуємо перших суперфіналістів XII сезону «Сімейні перегони. Здорова Україна»:

Дубенський район – сім’я Герасимчуків;

Вараський район – сім’я Сусів;

Сарненський район – сім’я Михайлицьких;

Рівненський район – сім’я Зінчуків.

Всі вони будуть відзначені кубками, медалями, дипломами та подарунками від організаторів: комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області. А можливість поборотись за путівку у суперфінал учасники зможуть вже в наступному турі. Сподіваємось, що старт ІІ туру «Сімейних перегонів», що відбудеться на Рівненщині вже у лютому 2022 року , проходитиме у звичному для всіх форматі та порадує учасників і вболівальників напруженою, цікавою та емоційною боротьбою ще з більшою кількістю сімейних спортивних команд.

25.11.2021



Рівне-Ракурс №10 від 25.11.2021p. 
На головну сторінку