№1047 від 23.12.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На баночку 300мл: 250 г маленьких мандаринів; 200 г цукру; 50 мл води; дрібка кориці; 100 мл коньяку; лимонна кислота на кінчику ножа.
Мандарини розрізати на четвертинки і додати в цукровий сироп, очищати від шкірки їх не потрібно. Варити 10-15 хвилин на середньому вогні до легкого карамельного кольору. Акуратно влити коньяк, додати корицю та лимонну кислоту. Трохи прогріти і перекласти в чисту суху баночку. В холодильнику мандаринки зберігаються дуже довго, не менше пів року.
23.12.2021 |
Рівне-Ракурс №10 від 23.12.2021p. На головну сторінку |