Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1048 від 30.12.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Цукерки «Медовий грильяж»

Цукерки «Медовий грильяж»

150 г горіхів; 150 г цукру; 150 г меду; 150 г вершків 33%; 20 г вершкового масла; дрібка солі; 200 г чорного шоколаду; 30 мл олії без запаху;

Горіхи можна використовувати будь-які, бажано їх трохи підсмажити, крім грецького, його краще використовувати сирим.

Вершки, цукор, мед та вершкове масло нагріти до 122 градусів. Додати горіхи та сіль. Горіхи треба порізати не дуже дрібно. Перемішати, викласти у форму. Дати охолонути. Зформувати кульки і обмканути кожну в глазур.

Для глазурі розтоплюємо шоколад, додаємо олію, пробиваємо погружним блендером до стану емульсії.

Викладаємо цукерки на пергамент і даємо охолонути. Готовий грильяж зберігаємо в холодильнику.

30.12.2021



Рівне-Ракурс №10 від 30.12.2021p. 
На головну сторінку