№1048 від 30.12.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
150 г горіхів; 150 г цукру; 150 г меду; 150 г вершків 33%; 20 г вершкового масла; дрібка солі; 200 г чорного шоколаду; 30 мл олії без запаху;
Вершки, цукор, мед та вершкове масло нагріти до 122 градусів. Додати горіхи та сіль. Горіхи треба порізати не дуже дрібно. Перемішати, викласти у форму. Дати охолонути. Зформувати кульки і обмканути кожну в глазур.
Для глазурі розтоплюємо шоколад, додаємо олію, пробиваємо погружним блендером до стану емульсії.
Викладаємо цукерки на пергамент і даємо охолонути. Готовий грильяж зберігаємо в холодильнику.
30.12.2021 |
Рівне-Ракурс №10 від 30.12.2021p. На головну сторінку |