|
№1049 від 05.01.2022p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
М’ясо промиваємо, ретельно просушуємо. Робимо надрізи, щоб нашпигувати часником, натираємо сіллю. Залишаємо на хвилин 30, але раптом приготуєте з вечора і забудете в холодильнику буде тільки краще. Обсмажуємо м’ясо на великому вогні з усіх боків до рум’яної скоринки. У вогнетривку ємність кладемо лаврові листочки, на них м’ясо, заливаємо кип’ятком, закриваємо кришкою. Якщо ємність не передбачає кришки, то закриваємо фольгою в три шари. Ставимо в духовку при 180С на 40 хвилин. Тоді виймаємо, охолоджуємо під пресом і можна нарізати.