№1050 від 13.01.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На торт діаметром 20-22см: Тісто: 75 г меду; 150 г цукру; 1 велике яйце; 100 г масла; 8 г соди; 3 г лимонної кислоти; 390 г борошна. Крем: 350 г сметани 30?%; 350 г вершків 35?%; 50 г цукрової пудри.
Для крему все збиваємо міксером при максимальній швидкості до стійких пік.
Охолоджені коржі промазуємо кремом, обмазуємо готовий торт, декоруємо за бажанням. Можна просто підсушити обрізки коржів, пробити в блендері, просіяти через сито і обсипати торт з усіх сторін. Дати настоятися в холодильнику не менше 6 годин.
13.01.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 13.01.2022p. На головну сторінку |