![]() |
№1050 від 13.01.2022p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Зима – це справжній «сезон салатів», бо багато господинь змагаються в умінні подати ідеальний олів’є або здивувати гостей оригінальним оселедцем під шубою. У страв холодної пори року є відмінна риса: багато рецептів включають в себе відварені овочі.
Часом овочі розварюються, втрачають форму, яскравий колір і вираженість смакових якостей.
У кулінарів є особлива хитрість, яка допоможе відварити овочі ідеально, не вдаючись до допомоги оцту.
Під час варіння в воду варто додати всього 1-2 часточки лимона або ж столову ложку лимонного соку. Даний секрет позитивно відбивається на стані овочів. Після їх сміливо можна додавати в салат без ризику, що вони перетворяться в безформну масу.
Також варто пам’ятати, що різні види овочів варто відварювати в окремих ємностях.
13.01.2022 |
Рівне-Ракурс №1050 від 13.01.2022p. На головну сторінку |