Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1054 від 10.02.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Верес» поступається у стартовому матчі Winter Cup

«Верес» поступається у стартовому матчі Winter Cup

У стартовому матчі Winter Cup рівненський «Верес» відкрив рахунок, але пропустивши у відповідь двічі, поступився першоліговому Поліссю.

«Полісся» – «Верес» – 2:1 (1:1)

Winter Cup – 2022

4 лютого 2022 року, Белек, Туреччина

Арбітр: Батохан Чолак.

Полісся: Бубенцов, Нестеров, Гітченко, Батагов, Морозко (Чередніченко, 70), Шаповал, Козак (Волинець, 90), Бабенко (Огиря, 70), Шастал (Янаков, 46), Будківський (Усик, 77), Грицук (Кисленко, 46). Запасні: Поспєлов, Сахневич, Власюк, Морговський.

Головний тренер: Юрій Калитвинцев.

«Верес»: Когут – Солдат, Гончаренко, Мірошник (Махнєв, 79), Маргарян, Петько (Крейда, 46), Кучеров, Г.Пасіч (Гечев, 79), Є.Пасіч (Кобак, на перегляді, 30, М.Шестаков, 79), Дахновський (Панасенко, 46), Гайдучик (Сергійчук, 46). Запасні: Кичак, Савошко, Данилюк, Полюлях, Гук, Брук (на перегляді), Поворознюк.

Головний тренер: Юрій Вірт.

Голи: Шастал (31), Янаков (69) – Гончаренко (10, з пенальті).

Попередження: Бабенко (61).

Через негоду, яка вирувала у турецькому Белеку старт першого турніру Winter Cup довелося відкласти.

Рівняни веселіше розпочали стартову гру. Команда Юрія Вірта непогано комбінувала в заключній третині поля і вже на перших хвилинах двічі мала шанси завдати вирішального удару. Обидва рази рівняни затягнули з останнім пасом.

Черговий дзвіночок для житомирян продзвенів після швидкого переводу рівнянами м’яча з правого флангу на лівий, де Геннадій Пасіч на швидкості втік від опіки і завдавав удару по воротах – «Полісся» врятував голкіпер.

Втім, стартова активність червоно-чорних принесла плоди. Андрій Нестеров спершу програв боротьбу на другому поверсі Миколі Гайдучику, а потім сфолив проти Сергія Петька – пенальті! Одинадцятиметровий чітко реалізував Роман Гончаренко – 0:1.

Пропустивши, активізувалися житомиряни. Пилип Будківський головою замикав подачу Дмитра Шастала – м‘яч пролетів зовсім поряд з поперечиною воріт.

За мить вже сам Дмитро Шастал виходив на побачення з Богданом Когутом – голкіпер «Верес»а врятував свою команду у ближньому бою!

Гол у ворота рівнян прийшов з правого флангу. Василь Грицук двічі поспіль асистував Дмитру Шасталу. Після першого удару наші ворота врятував Ігор Солдат, але з другої спроби житомиряни все ж заштовхали м‘яча у ворота – 1:1.

До перерви Богдан Когут ще двічі вступав у гру після ударів Пилипа Будківського.

У другому таймі команди створили не так багато потенційно гольових нагод. Втім, житомиряни свій шанс все ж знайшли. Денис Янаков ідеально виконав штрафний удар. Точно в ближню дев‘ятку в обвід стінки – 2:1.

Також варто відзначити дебют у звітній грі у футболці «Полісся» чемпіона світу з боксу Олександра Усика.

Юрій ВІРТ: «Хотілося б бачити кращу роботу з м`ячем і більше осмислених дій на полі»

Головний тренер рівненського «Верес»а Юрій Вірт прокоментував гру своїх підопічних у стартовому матчі Winter Cup проти житомирського «Полісся» (1:2).

– Враження від гри позитивні. Навіть, незважаючи на те, що ми поступилися. Це був цікавий матч.

Що стосується змісту гри, то ми добре розпочали. Швидко повели в рахунку. Але потім було багато браку, втрат м’яча. Багато бігової, але малоефективної роботи. Хотілося б бачити кращу роботу з м’ячем і більше осмислених дій на полі.

Ми мало створювали, мало били по воротах. Багато втрачали м’яч в завершальній третині поля і не могли довести справу до удару.

Щодо Євгена Пасіча – в нього проблема з литковим м’язом. Сподіваємося, це не дуже серйозне ушкодження.

10.02.2022https://nkveres.com/



Рівне-Ракурс №10 від 10.02.2022p. 
На головну сторінку