Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1054 від 10.02.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Секретар Рівненської міської ради доручив усунути недоліки, допущені при ремонті 12 школи у Рівному

Секретар Рівненської міської ради доручив усунути недоліки, допущені при ремонті 12 школи у Рівному

У понеділок, сьомого лютого, секретар Рівнеради Віктор Шакирзян у складі робочої групи відвідав рівненську ЗОШ №12, щоб вивчити питання можливості освітлення пришкільної території. Натомість увагу посадовця привернула жахлива якість виконання робіт під час ремонту школи.

“Не може бути такого, щоб після укладання бруківки вона відразу провалилася й просіла, а свіжовідремонтований фасад мав такий «обшарпаний» вигляд”, – зауважив секретар Рівнеради Віктор Шакирзян.

Для того, аби з’ясувати причини такої недбалості, на місце викликали представника підрядної організації, який зобов’язався найближчим часом усунути всі недоліки і відновити роботи, які не були закінчені.

– Така якість робіт неприпустима за жодних обставин. Радий, що в присутності наших спеціалістів, представників УКБ, підрядник не став уникати відповідальності, а погодився з усіма нашими зауваженнями й пообіцяв в найкоротші терміни усунути виявлені недоліки. Один з найкращих педагогічних та учнівських колективів міста заслуговує на максимально якісні умови для організації освітнього процесу. Разом з вчителями, батьками й дирекцією будемо тримати ситуацію на контролі та подивимось, чи дотримає своє слово підрядник.

А якщо ні, впевнений, разом з депутатським корпусом Рівнеради знайдемо більш дієві методи переконання... В будь-якому разі, в тому, що стосується міських об’єктів (особливо тих, де навчаються діти) – компромісів бути не може.

10.02.2022



Рівне-Ракурс №10 від 10.02.2022p. 
На головну сторінку