№1056 від 25.02.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Обмотати пляшку з рослинною олією при смаженні млинців, щоб краплі не падали на плиту і стіл. Потрібно закріплювати тонкою резинкою для купюр, можна скріпку взяти канцелярську.
Просушити скибочки картоплі перед смаженням або часточки яблук для пирога, помістивши їх в друшляк, застелений папером. Можна і сік від огірка так прибрати, якщо натерли для салату.
Обернути листовий салат або качан айсберга, прибравши в холодильник, папір вбере всю зайву вологу, продовживши свіжість і термін зберігання. Набагато зручніше так зберігати, ніж в целофановому пакеті.
Загорнути тендітні ялинкові прикраси перед тим, як помістити в коробку.
Зберегти зелень кропу і петрушки свіжою, обернувши пучок 3-4 мокрими рушниками і прибравши в зіп-пакет. Гілочки довше не пожухнуть.
Почистити до блиску кран і раковину, змочивши рушник в оцті і застеливши ним поверхню хвилин на 5. Мінус – оцтовий запах, але він швидко вивітрюється.
25.02.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 25.02.2022p. На головну сторінку |