Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1056 від 25.02.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс інтимний

Чому краще нікому не позичати сіль та не брати її у борг

Чому краще нікому не позичати сіль та не брати її у борг

Пращури вірили у те, що сіль не можна давати у борг. Люди спостерігали за тими чи іншими подіями, після чого робили певні висновки. Таким чином народжувалися забобони. Сіль здавна вважали символом удачі і називали її білим золотом, яке володіє магічними властивостями.

Чому не можна давати сіль у борг

Колись давно сіль коштувала досить дорого. Тому не усі могли дозволити собі купити її. Якщо хтось давав «біле золото» у борг, вважалося, що разом з ним віддається удача. Тому у людей не було бажання ділитися білими кристалами.

Не можна давати продукт малознайомим. Якщо людину ви знаєте давно і вона є порядною, нездатною зробити зло, тоді продуктом можна поділитися.

Прикмети

Якщо віддати комусь білий порошок, то почнеться сварка у родині.

Не можна віддавати продукт у вечірній час. Якщо вірити стародавнім повір’ям, то це призведе до злиднів, а також до конфліктів у родині.

Якщо роздавати кристали, тоді можна залучити у своє життя безгрошів’я.

Якщо трапилася така ситуація, коли не вдається не давати продукт у борг, тоді слід робити це з посмішкою на вустах. Тоді негативна дія нейтралізується. У будь-якому випадку рекомендується навчитися говорити оточуючим «ні» і не віддавати «біле золото».

Важливо знати, що у якості боргу не можна приймати назад «біле золото». Негативна дія відчується одразу ж: вдома почнуться великі сварки і негаразди. Якщо солі у будинку немає, то краще просто сходити до магазину і купити її.

Чи можна просити сіль у сусідів

Білі кристали не можна брати у своїх сусідів. Якщо все ж таки виникла така потреба, тоді не можна брати її з рук. Потрібно попросити поставити сіль на стіл і взяти з нього. У іншому разі у сусіда можна відібрати удачу і позбавити його частини енергії.

У сучасному світі досить багато засобів з сіллю, наприклад, склади для ванн. Такі подарунки робити можна, але лише з позитивними думками.

Різнокольорові кристали також можуть стати привабливою прикрасою в інтер’єрі будинку. Якщо дарувати «біле золото» з добрими намірами, то воно може стати оберегом для родини, який буде приносити щастя і удачу.

25.02.2022



Рівне-Ракурс №10 від 25.02.2022p. 
На головну сторінку