Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1058 від 10.03.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Печиво «Грибочки»

Печиво «Грибочки»

100 г масла кімнатної температури; 100 г цукру; 1 яйце; 100 г сметани 20?%; 350 г борошна; 5 г розпушувача; дрібка солі.

Масло збиваємо з цукром до пушної маси, додаємо яйце, сметану, ще раз збиваємо до однорідності. Просіюємо борошно з розпушувачем та сіллю, швидко замісити м’яке тісто. Розділити на 2 частини, з однієї сформувати 30 кульок, з другої – 30 овалів із загостреним кінчиком з одного боку. Випікаємо при 180оС 15-20 хвилин до легкого кремового відтінку. Поки кришечки теплі, на плоскій стороні робимо неглибокі отвори гострим ножем. У білому розтопленому шоколаді обмочуємо гострий кінчик ніжки і вставляємо в цей отвір, даємо застигнути вгору ногами.

Потім білим шоколадом покриваємо ніжки і низ капелюшка, знову даємо охолонути, можна присипати низ маком. Тримаючи грибочок за ніжку, занурюємо верхівку капелюшка у розтоплений молочний шоколад, даємо застигнути.

10.03.2022



Рівне-Ракурс №10 від 10.03.2022p. 
На головну сторінку