№1058 від 10.03.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Ковбаса – неймовірно популярний продукт, який може стати частиною як повноцінного обіду, так і швидкого перекусу у вигляді бутерброда. Саме з цієї причини більшість господинь намагається зробити так, щоб в холодильнику завжди був якийсь ковбасний виріб. Однак проблема полягає в тому, що при довгому зберіганні продукт починає підсихати.
Що покласти на ковбасу
Зрозуміло, ковбасні вироби рідко купуються і зберігаються в цілому вигляді. Зазвичай продукт нарізається, в результаті чого на ковбасі з’являється зріз. Ось на це місце і потрібно покласти дольку лимона.
Результатом такої простої дії стане збереження виробом власної свіжості. Не буде жодних сухих ділянок, які доведеться викидати у відро для сміття.
Зазвичай вищеописаний спосіб спрацьовує з вареною ковбасою. Однак це не означає, що аналогічний лайфхак не можна використовувати при зберіганні копченої ковбаси.
10.03.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 10.03.2022p. На головну сторінку |