№1059 від 17.03.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Багато господинь печуть часто і багато, балуючи своїх домашніх смачною і корисною домашньою випічкою. Досвідчені господині використовують для випічки пирогів і пиріжків всяке варення, навіть те, яке в чистому вигляді домашні їдять не дуже охоче. Зате таке варення в пирогах і пиріжках вони їдять з великим захопленням.
Варення перед викладанням в пиріг просто слід загустити. Часто господині загущують рідке варення, проваривши його кілька хвилин з крохмалем, борошном, вівсяними пластівцями або панірувальними сухарями. Дуже класно виходить загущувати рідке варення за допомогою манної крупи – варення без проблем стає густим, а смак пирога при цьому зовсім не змінюється. Скористайтеся нашою порадою і ви легко зможете зробити густим рідке варення для подальшого використання у вигляді начинки.
Як загустити рідке варення для випічки
Для роботи нам знадобиться рідке варення, манка, каструля, ложка.
Викладіть варення в каструлю, додайте (добавляйте) манку і перемішайте. Кількість манки залежатиме від того, наскільки рідким є варення. На 200 г варення можна додати від 1 ч. до 1 ст. л. манки.
Доведіть до кипіння та проваріть, помішуючи, 1 хвилину до повного загущення варення. Охолодіть до кімнатної температури.
Начиніть пиріг варенням.
Накрийте іншим шаром тіста або решіткою з тіста та відправляйте у духовку. Під час випікання пирога варення вже нікуди не втече, а начинка після випікання залишиться густою і не розтечеться.
17.03.2022 |
Warning: require_once(/home/rakursrovnoua/public_html): Failed to open stream: No such file or directory in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php on line 10 Fatal error: Uncaught Error: Failed opening required '' (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php80/root/usr/share/pear') in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php:10 Stack trace: #0 /home/rakursrovnoua/public_html/info.php(316): include() #1 {main} thrown in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php on line 10 |