№1059 від 17.03.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Будь-який лікар-дієтолог скаже, що якими б корисними властивостями не володів продукт, його користь полягає, перш за все, в помірному вживанні.
Але це зовсім не означає, що заради боротьби з вірусами часник слід додавати в усі страви без розбору.
Водночас вважається, що використання часничниці при підготовці часнику – не найкращий спосіб.
Професіонали вважають правильним подрібнення часнику ножем. Такі маленькі шматочки дозволяють краще розкрити смак і поліпшити аромат страви.
Крім того, потрібно знати, куди часник взагалі слід додавати обережно. Наприклад, при приготуванні плову, правильно буде класти в готову страву цілі зубчики рослини.
Що стосується приготування супу і тушкованих овочів, то в цьому випадку зубчики потрібно порубати і покласти в каструлю за 1-2 хвилини до готовності.
Холодець теж вийде набагато смачнішим, якщо часник додати, коли він буде повністю готовий.
17.03.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 17.03.2022p. На головну сторінку |