№1061 від 31.03.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Інгредієнти: Для тіста: 200 г кефіру 1/2 ч. л. цукру 1/2 ч. л. солі 1/2 ч. л. соди 300 г борошна 30 г сиру 45 мл рослинної олії Для начинки: 1 пучок кропу 1 пучок петрушки або м’яти 30 г сиру
Для тіста: з’єднати кефір, цукор, соду і сіль. Перемішати виделкою. Просіяти до кефіру борошно і додати дрібно натертий сир. Влити рослинної олії. Вимісити тісто до однорідності. Тісто повинне вийти м’яким і не липнути до рук.
Зелень вимити й обсушити. Дрібно нарізати, видаливши жорсткі стебла. Сир натерти на грубій тертці.
Дістати тісто з холодильника і розділити його на 6 рівних шматків. Розкачати кожен шматок в тонкий шар за допомогою качалки. Викласти начинку із зелені та сиру. Скласти корж навпіл і защипати краї.
Добре розігріти чавунну сковороду (змащувати олією не потрібно). Смажити коржі на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку. Готові коржі можна змастити вершковим маслом.
31.03.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 31.03.2022p. На головну сторінку |