№1061 від 31.03.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
До переваг такої риби можна зарахувати її натуральність, відсутність шкідливих канцерогенних добавок і безумовну користь, бо в такій рибі повністю зберігаються Омега-3 жири, які в процесі реального копчення змінюють свої якості не в кращу сторону.
Інгредієнти:
2 великі заморожені скумбрії;
4 ст.л. заварки чаю;
4 ст.л. солі;
4 столових ложки цукру.
Приготування:
Рибу розморозити, помити, відрізати голови і очистити від нутрощів, добре промити.
Зварити розсіл: заварку залити 1 літром окропу. У остиглий чай додати сіль, добре розмішати, додати цукор і знову інтенсивно розмішати.
Помістити в даний розсіл рибу і поставити в холодильник на 4 дні.
Вийняти з маринаду, ополоснути від заварки, витерти. Загорнути в паперовий пакет і зберігати в холодильнику.
31.03.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 31.03.2022p. На головну сторінку |