Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1061 від 31.03.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Ніжний і вологий шоколадний торт без яєць, масла і молока

Ніжний і вологий шоколадний торт без яєць, масла і молока

Торт виходить недорогим, з того, що завжди є в холодильнику у кожної господині. Готується така випічка без яєць, вершкового масла, а виходить дуже смачною і має насичений шоколадний смак.

Інгредієнти:

борошно – 1,5 скл.;

какао – 4 ст. л;

цукор – 200 г;

рослинна олія – 50 мл;

вода – 200 мл;

сода – 1 ч. л. (погасити оцтом);

сіль – 1 трісок;

ванілін – за смаком;

розчинна кава – 1 ч. л.

Для прошарку коржів

сливове – шоколадне варення – 0,5 скл.

Для верху торта

шоколадна глазур – 0, 5 скл.

Кроки приготування:

Змішуємо сухі інгредієнти: борошно, какао, сіль, ванілін.

В іншій ємності: змішуємо воду, рослинну олію, каву, цукор.

Потім змішуємо всі інгредієнти і замішуємо тісто.

Відправляємо торт випікатися при температурі 180 оС на 40-45 хвилин.

При бажанні, торт можна розрізати на кілька частин і змастити будь-яким кремом і покрити шоколадною глазур’ю.

31.03.2022



Рівне-Ракурс №10 від 31.03.2022p. 
На головну сторінку