№1061 від 31.03.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Торт виходить недорогим, з того, що завжди є в холодильнику у кожної господині. Готується така випічка без яєць, вершкового масла, а виходить дуже смачною і має насичений шоколадний смак.
борошно – 1,5 скл.;
какао – 4 ст. л;
цукор – 200 г;
рослинна олія – 50 мл;
вода – 200 мл;
сода – 1 ч. л. (погасити оцтом);
сіль – 1 трісок;
ванілін – за смаком;
розчинна кава – 1 ч. л.
Для прошарку коржів
сливове – шоколадне варення – 0,5 скл.
Для верху торта
шоколадна глазур – 0, 5 скл.
Кроки приготування:
Змішуємо сухі інгредієнти: борошно, какао, сіль, ванілін.
В іншій ємності: змішуємо воду, рослинну олію, каву, цукор.
Потім змішуємо всі інгредієнти і замішуємо тісто.
Відправляємо торт випікатися при температурі 180 оС на 40-45 хвилин.
При бажанні, торт можна розрізати на кілька частин і змастити будь-яким кремом і покрити шоколадною глазур’ю.
31.03.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 31.03.2022p. На головну сторінку |