Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1062 від 07.04.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Вівсяне печиво

Вівсяне печиво

195 г світлих та темних родзинок; 195 г вершкового масла кімнатної температури; 175 г цукру; 80 г яєць; 180 г пшеничного борошна; 10 г меленої кориці; 7 г соди; 4 г солі; 10 г ванільного цукру; 195 г вівсяних пластівців швидкого приготування.

Родзинки заздалегідь промити і замочити в окропі на 30 хвилин, потім обсушити на паперових рушниках. Вершкове масло збити до кремового стану. Додати цукор, ванільний цукор, перемішати в міксері до однорідності. Додати до суміші яйця. Змішати борошно, корицю, соду та сіль. Додати в два прийоми до масляної суміші та швидко перемішати. Всипати вівсяні пластівці, перемішати. Додати родзинки, знову перемішати. Накрити тісто плівкою та прибрати в холодильник на пів години. Сформувати кульки. Духовку нагріти до 160 °С, випікати 12-15 хвилин. Не пере­сушіть! Діставайте печиво з духовки трохи недопеченим.
07.04.2022



Рівне-Ракурс №10 від 07.04.2022p. 
На головну сторінку