№1062 від 07.04.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Потрібно швидко зварити картоплю? Цибуля краще підрум’яниться, квасоля стане смачнішою та поживнішою, якщо…
Аби усунути неприємний запах при варінні капусти або ріпи, опустіть у каструлю шматочок хліба, загорнутий у чисту тканину.
Квасоля стане смачнішою та поживнішою, якщо воду, в якій вона вариться, злити відразу після кипіння. Потім знову залити квасолю холодною водою, додати дві-три ложки олії і варити до готовності.
Нарізана цибуля збереже свіжість, якщо покласти її на блюдце, посипане сіллю.
Бульйон набуде золотистого кольору, якщо додати в нього трохи промитого цибулиння.
Цибуля краще підрум’яниться, якщо додати в олію трохи цукру.
Томатне пюре, що починає псуватися, можна використовувати, якщо добре прокип’ятити його і додати солі
У банці з консервованими овочами помутнів маринад, вийміть овочі, промийте, покладіть у чисту банку і залийте новим, більш міцним маринадом. Можна використовувати і старий, якщо прокип’ятити його, профільтрувати і додати трохи оцту.
07.04.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 07.04.2022p. На головну сторінку |