№1062 від 07.04.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Тісто виходить еластичне, м’яке, до рук не липне. А чебуреки дуже смачні, хоч і без м’яса – з грибами, картоплею та капустою.
У борошно влити кип’яток, додати сіль та олії, замісити тісто, спершу ложкою, потім руками. Тісто виходить еластичне, м’яке, до рук не липне. Розділити тісто на 10 частин. Якщо є ваги, то можна відважувати десь по 50 г. Зробити кульки. Потім кожну тоненько розкотити, на один бік, відступаючи від краю, накласти начинку, накрити іншою стороною тіста, гарно защипнути, щоб під час смаження не розкривалось.
Підготовлені чебуреки покласти на сковороду з розігрітою олією і обсмажити з обох боків до апетитного кольору. З цієї кількості тіста виходить 10 чебуреків.
07.04.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 07.04.2022p. На головну сторінку |