Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №293 від 24.05.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ситуація

Чому в Рівному зупиняться ліфти?

Чому в Рівному зупиняться ліфти?

Усі питання - до ЖКП!

Масові відключення житлово-комунальних підприємств Рівного від електропостачання заплановані найближчим часом ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго”. Про це днями на прес-конференції повідомили журналістам працівники підприємства.

Із припиненням електропостачання у ЖКП, відповідно, зупиняться ліфти та не освітлюватимуться сходові клітки будинків Рівного. Втім, як зазначила директор з розрахунків та комерційних питань ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго” Аліна БОНДАРЕНКО (на фото), всі претензії споживачів повинні надходити у житлово-комунальні підприємства, які не сплачують за спожиту електроенергію, обмежуючись лише письмовими обіцянками про оплату.

- Ми змушені вжити ці заходи, щоб запобігти масовим відключенням електроенергії споживачам, як це було наприкінці 90-х років, коли без світла почергово залишалися цілі мікрорайони міста, - пояснює пані Аліна. - Крім ЖКП, такої заборгованості ніхто не має. Навіть ті, хто свого часу заборгував нам мільйони, а це “Комуненергія” та “Рівнеоблводоканал”, розрахувалися і регулярно сплачують за спожиту електроенергію.

На сьогоднішній день загальний борг ЖКП за надану електроенергію складає 675 тисяч гривень. Заборгованість, за словами представників ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго”, є перехідною, і з початку 2007 року вона зросла на 175 відсотків.

Отож, ліфти в Рівному запрацюють лише після того, як ЖКП сплатять ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго” за спожиту електроенергію. А відключень будинків від електропостачання не буде, адже зі споживачами співпраця повністю налагоджена. Причому, Рівнеенерго працює з користувачами індивідуально, за договірною системою, і той, хто справно сплачує за світло, його й матиме.

24.05.2007Алла РОГАШКО



Рівне-Ракурс №10 від 24.05.2007p. 
На головну сторінку