№1064 від 21.04.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На три середні пасочки (приблизно 12см в діаметрі) Опара: 10 г свіжих дріжджів; 25 г цукру; 125 г молока теплого; 20 г борошна. Все з’єднуємо до однорідності і залишаємо на 30 хвилин в теплому місці. Тісто: опара вся; 200 г сиру; 80 г масла розтопленого; 125 г цукру; 60 г жовтків (приблизно 3 шт.); 350 г борошна; 100 г родзинок (замочити на ніч в алкоголі, або апельсиновому соці, або в міцному ароматному чаї).
21.04.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 21.04.2022p. На головну сторінку |