Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1064 від 21.04.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Печена сирна паска

Печена сирна паска

На три середні пасочки (приблизно 12см в діаметрі) Опара: 10 г свіжих дріжджів; 25 г цукру; 125 г молока теплого; 20 г борошна. Все з’єднуємо до однорідності і залишаємо на 30 хвилин в теплому місці. Тісто: опара вся; 200 г сиру; 80 г масла розтопленого; 125 г цукру; 60 г жовтків (приблизно 3 шт.); 350 г борошна; 100 г родзинок (замочити на ніч в алкоголі, або апельсиновому соці, або в міцному ароматному чаї).

Сир пробити блендером з жовтками, розтопленим маслом та цукром. Опару змішати з сирною масою, додаємо просіяне борошно, замішуємо тісто. Це тісто вимішувати довго не потрібно, достатньо просто добре об’єднати всі складові, хвилин 10. Викладаємо в змазану олією миску, і залишаємо в теплому місці на 2,5-3 години. Далі викладаємо тісто на стіл, додаємо просушені родзинки, ділимо на потрібну кількість частин, формуємо і викладаємо у форми. Накриваємо плівкою, щоб верхівки не завітрилися і залишаємо в теплому місці на хвилин 30-40. Випікаємо 35-40 хвилин при 175оС до рум’яного кольору, форми меншим діаметром випікаються скоріше. Охолоджуємо та прикрашаємо.
21.04.2022



Рівне-Ракурс №10 від 21.04.2022p. 
На головну сторінку