№1064 від 21.04.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Багато господинь звикли самостійно готувати до Великодня паски. Однак однієї випічки недостатньо – необхідно також прикрасити її. Одним з найбільш популярних варіантів декору вважається глазур.
цукор – один стакан;
желатин – одна чайна ложка (5 г);
кип’ячена вода – шість столових ложок.
Приготування:
Візьміть глибоку тарілку і всипте туди одну чайну ложку желатину. Влийте дві столові ложки холодної кип’яченої води. Ретельно перемішайте, після чого залиште масу на деякий час.
Вам знадобиться невелика каструля. Висипте в неї необхідну кількість цукру. Слідом додайте чотири столові ложки води. Періодично помішуйте вміст каструлі – до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться.
Коли желатин набухне, почніть поступово вливати його в цукровий сироп. При цьому постійно помішуйте останній інгредієнт.
Збийте масу за допомогою міксера. В результаті повинна вийти суміш білого кольору. На це піде приблизно три хвилини роботи електроприладу на високій швидкості.
По завершенні процесу відкладіть каструлю з глазур’ю в сторону. Необхідно, щоб вона охолола. Лише після цього можна приступати до прикраси пасок.
21.04.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 21.04.2022p. На головну сторінку |