Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1064 від 21.04.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс житейський

Яскрава і святкова глянсова глазур для пасок

Яскрава і святкова глянсова глазур для пасок

Молочна глазур виглядає більш красивою, еластичною й акуратною.

Готується глазур досить просто і стане відмінною прикрасою для будь-якої паски.

Необхідні продукти:

згущене молоко – 130 г;

цукрова пудра – 40 г;

сухе молоко – 60 г;

ванілін.

Починаємо приготування:

У згущене молоко, додаємо цукрову пудру, сухе молоко й ванілін. Все перемішуємо міксером на мінімальних обертах. Спочатку вам буде здаватися, що глазур занадто густа, але не потрібно в неї нічого додавати.

Збиваємо глазур протягом 2-3 хвилин, а потім наносимо на паски. За бажанням у суміш можна додати харчовий барвник і робити глазур більш яскравою і святковою.

21.04.2022



Рівне-Ракурс №10 від 21.04.2022p. 
На головну сторінку