№1064 від 21.04.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Молочна глазур виглядає більш красивою, еластичною й акуратною.
Необхідні продукти:
згущене молоко – 130 г;
цукрова пудра – 40 г;
сухе молоко – 60 г;
ванілін.
Починаємо приготування:
У згущене молоко, додаємо цукрову пудру, сухе молоко й ванілін. Все перемішуємо міксером на мінімальних обертах. Спочатку вам буде здаватися, що глазур занадто густа, але не потрібно в неї нічого додавати.
Збиваємо глазур протягом 2-3 хвилин, а потім наносимо на паски. За бажанням у суміш можна додати харчовий барвник і робити глазур більш яскравою і святковою.
21.04.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 21.04.2022p. На головну сторінку |