№1064 від 21.04.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Для тих, в кого немає часу на дріжджове тісто.
Необхідні продукти:
200 г вершкового масла;
220 г цукру;
10 г ванільного цукру;
щіпка солі;
4 курячих яйця;
100 г апельсинового соку;
1 столова ложка апельсинової цедри;
350 г пшеничного борошна;
10 г розпушувача;
150 г родзинок.
Починаємо приготування:
Кладемо в чашку розм’якшене вершкове масло, додаємо цукор, ванільний цукор і збиваємо міксером до пишної маси.
У суміш вбиваємо курячі яйця. Вводимо їх в масу по одному і після введення перемішуємо міксером.
З апельсина знімаємо цедру і вижимаємо з нього сік.
В масляну масу додаємо цедру і не перестаючи збивати вводимо в масу апельсиновий сік. Потім у 2-3 прийоми вводимо в тісто борошно.
Родзинки промиваємо гарячою водою і обсушуємо, а потім додаємо в тісто, перемішуємо лопаткою.
Форми для випічки змащуємо олією і кладемо тісто. Заготовки відправляємо в духовку, розігріту до 180 оС протягом 40 хвилин. А потім охолоджуємо, прикрашаємо глазур’ю і подаємо до столу.
21.04.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 21.04.2022p. На головну сторінку |