№1066 від 05.05.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
360 г борошна; 250 мл кефіру; 4 ст.л. олії; 0,5 ч.л. соди; 0,5 ч.л. солі; 1 ч.л. цукру.
4 відварені яйця і пучок зеленої цибулі (дрібно порізати).
У мисці змішати сіль і цукор, додати кефір, перемішати. Додати соду, перемішати. Кефір кімнатної температури! Додати 3 ст.л. олії та борошно, перемішати і додати ще 1 ст.л. олії.
Викласти тісто на присипаний борошном стіл і замісити доки воно не стане м’яким і не перестане липнути до рук, борошно не додавати! Розділити тісто на частини, сформувати пиріжки з начинкою.
Для начинки злегка обсмажуємо цибулю, додаємо подрібнені яйця, солимо, перчимо за смаком і обсмажуємо 2-3 хвилини, охолоджуємо.
Смажити пиріжки з двох боків на сковорідці з добре розігрітою олією на середньому вогні.
05.05.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 05.05.2022p. На головну сторінку |