№1067 від 12.05.2022p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
400 г сир; 3 яйця; 0,5 ч. л. солі; 1ч. л. розпушувача; 10 г ванільного цукру; 200 г борошно; олія для фритюру; цукрова пудра для подачі.
Олію добре розігріти. Руки змастити олією (так зручніше ліпити колобки, тісто не буде прилипати до рук), відриваємо шматочок тіста, ліпимо кульку і відразу закидати в розігріту олію у фритюр.
Смажити на невеликому вогні, по 3-4 хвилини з кожного боку, щоб усередині добре просмажилися.
Виймаємо на паперову серветку, щоб стікла зайвий олія.
Присипати щедро цукровою пудрою та подавати.
12.05.2022 |
Рівне-Ракурс №10 від 12.05.2022p. На головну сторінку |